Frågor & Svar om marksten.se

Vanliga frågor kring köp av marksten

 

Hur beställer jag stenprodukter?

När Ni har hittat en marksten eller stenprodukt som Ni är intresserad av så knappar Ni in antalet det gäller, antingen är det kvm, st, säck mm, det står efter priset på resp. produkten hamnar då i offertkorgen, när Ni har fått med allt Ni är intresserad av så klickar ni på knappen "Visa" vid offertkorgen som finns längst upp till höger på sidan, fyll i namn och adressuppgifter och klicka på "Beställ offert", vi återkommer med en offert, ink frakt och emballage inom 1-2 dagar, vanligtvis snabbare än så.

 

Hur betalar man för stenprodukterna?

Efter godkänd offert så lägger vi in beställningen och meddelar leveranstider mm. Vi skickar sedan ut en faktura på stenprodukterna som betalas direkt efter mottagandet av leveransen.

 

Får man ett ordererkännande efter beställning?

Ja, vi skickar en orderbekräftelse på mailen.

 

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är mellan 5 - 10 arbetsdagar på alla lagervaror. Är stenprodukten Ni är intresserad av en beställningsvara eller att våra stenprodukter är slut i lager, så meddelar vi detta snarast, med en uppskattat leveransvecka, så får Ni ta ställning till om ni vill vänta på denna, välja något annat eller avbeställa.

 

Hur lång ångertid har jag?

Enligt distansköplagen så har Ni 14 dagars ångerrätt, Ni får själv stå för returfrakten. Kontakta oss via mail eller telefon så löser vi detta.

 

Vad är pallbrytningskostnad?

En pallbrytningskostnad är när man inte beställer en hel pall av exempelvis granitsten, denna kostnad tar fabriken för att stapla upp den exakta mängd sten som Ni har beställt. Vi rekommenderar att försöka beställa helpall så mycket som det går, för att slippa denna kostnad. Ni ser på offerten som vi har skickat till Er om det är någon pallbrytningskostnad eller inte, alla stenprodukter har inte denna kostnad, bara volymprodukterna.

 

Varför går det inte att lägga en offert, hemsidan säger att jag måste välja färg på stenprodukten först trots att jag redan har gjort det?

Har man en äldre version av internet explorer så kan detta fel uppstå, testa att installera en nyare version av explorer eller använd t ex. Opera som finns att ladda hem gratis på www.opera.com så fungerar det.